Pagina's

zaterdag 28 februari 2009

FashionDesignCamp

Ik las gister in "de metro" een stukje over een fashion design zomer kamp in Amsterdam!
Ik vond dat wel grappig dus toen ik thuis kwam ging ik het op zoeken op internet.
En dit is wat ik gevonden heb:

Voor wie?
Vind je het leuk om zelf kleding te ontwerpen, combineer je eindeloos met je eigen kleren en ben je altijd bezig met stijl? Kortom: heb je een passie voor mode en alles wat daar mee te maken heeft en wil jij later niets liever dan je bezighouden met Fashion? Dan is FashionDesignCamp voor jou the place to be!
FashionDesignCamp is een bruisende week vol ontmoetingen met mensen die ertoe doen in de mode. Dit Summercamp biedt je een fascinerende kennismaking met alle ins en outs van Fashion. Het is de ultieme kansen om je eigen mode-, design- en stylingtalenten te ontdekken en om andere liefhebbers van Fashion te ontmoeten!
Waar?
FashionDesignCamp maakt gebruik van het gebouw en de faciliteiten van Artemis Styling Academie in Amsterdam. De Academie biedt opleidingen tot modedesign, allround stylist of tot stylist op interieur-, mode- of mediagebied. Ook worden er diverse cursussen gegeven zoals orientatie styling, mode- en interieurtekenen en modevormgeving. Het is een ruim grachtenpand in het centrum van Amsterdam met een mooie binnentuin waar zich tevens het prachtige atelier bevindt. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Kosten enz?
FashionDesignCamp is all inclusive: goed en lekker eten, een leuke slaapplek, ontspanning (bijv. streetdance), tripjes met de FashionDesignCamp boot en nog allerlei andere fashionable verrassingen maken je week compleet! Kosten deelname: 795,- euro.

Voor meer info check hun site!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten